Om mig


Sofia Olsson

Boggas heter den gård jag växte upp på strax utanför Varberg. När familjens schäfertik fick sin andra kull valpar var det en valp som stack ut. Han blev min favorit och han blev kvar i familjen. Denna lilla schäfervalp fick namnet efter gården, Boggas.

Med Boggas tog jag de första stapplande stegen in i hundvärlden. Steg som kom att fortsätta allt säkrare och ivrigare. Nu har det gått över 25 år sedan Boggas föddes och jag är lika hundbiten nu som då. När jag skapade min första webbsida 2003 var det självklart att den skulle heta Boggas - efter min första egna hund!

Vem är jag själv då?
Sofia heter jag och är född 1984 och är uppvuxen i Varberg. Jag bor sedan flera år tillbaka i Halmstad tack vare studier och jobb. Mitt största intresse är hundar, men jag har också stort intresse för webb och fotografering. Därför har jag utbildat mig både inom foto och interaktionsdesign med fokus mot webben. Jag har jobbat som produktfotograf i omgångar och numera jobbar jag som webmaster inom e-handelsbranschen sedan ett par år tillbaka.

Mitt fokus har alltid varit att tävla med mina hundar. Och jag har tävlat., i mängder. Agility, lydnad, bruks (spår), rallylydnad, viltspår och utställning. Jag tycker det är roligt att tävla och förtjusas av utmaningarna som just träningen bakom tävling ger. Tävling eller inte, är min grundfilosofi att bygga en trygg och harmonisk relation mellan mig och min hund genom moderna och positiva träningsmetoder.

För att komma i kontakt med mig maila du till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Mina andra sidor och projekt:

boggas.se

Boggas.se är en privat sida som handlar om Sofia Olsson och hennes hundar. Sajten funnits på nätet sedan 2003. Idag fungerar sajten som ett informationsforum för de hundar Sofia har och har haft. I första hand handlar det mest om hundrasen Australian kelpie.

Socialt

Häng med Sofia via sociala medier, eller ta kontakt via mail.


All rights reserved. Boggas © 2020